Voor een ruim aanbod aan auto’s ga je naar Occasions Boxmeer

logo

audiOp zoek naar een auto die er nog als nieuw uitziet maar wilt niet teveel betalen? Dan bent u bij Occasions Boxmeer op het juiste adres. Hier kan iedereen terecht die zijn auto wilt vervangen of zijn eerste auto wilt gaan kopen. Bij occasions Boxmeer hebben ze een ruim aanbod aan verschillende merken en types.Daarbij zijn de auto’s van zeer scherpe prijzen en zit er voor ieder persoon wel een auto bij. Zo kunt u de auto’s gaan bekijken in de showroom, die gevestigd zit in Wijchen of maak een kijkje op de website.

De auto’s in het bedrijf zijn afkomstig van dealerbedrijven in Nederland maar ook uit andere landen. Occasions Boxmeer verkoopt de auto’s aan consumenten, merkdealers en universele garages. De autodealer is een echte aanrader als in bepaalde tijd al een andere auto wilt hebben.

Contact

Wilt u graag Occasions Boxmeer bezoeken mag dat natuurlijk altijd. Dit is dan mogelijk op werkdagen van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Daarnaast kunt u ook telefonisch een afspraak maken voor advies of voor vragen. Om in contact te komen staan de telefoonnummers op de website.