Op Zoek naar een goede taxi?

Afgelopen week was het bij ons carnaval. Natuurlijk is iedereen dan in een feestsfeer. Er wordt veel alcohol gedronken. Veel mensen gaan met de auto. Dit voor het gemak. Zelf ben ik ook met de auto naar de stad gegaan. In de stad was het gekkenhuis. Overal was het druk. Er waren honderden mensen die verkleed waren. Natuurlijk hoort er bij een feestsfeer ook een lekker drankje. Van het een kwam het ander en na een tijdje merk je dat je niet meer terug kan rijden. Een vriend van mij vertelde mij over deze taxi. Hij zei dat ik zeker een kijkje moest nemen op de site waar stond klik hier voor meer info.

klik hier

Goede service

Ik nam een kijkje op de site. Gelijk viel mij op dat de site en keurig uit zag. Ook kun je via de site een rit inplannen. Dit heb ik gelijk gedaan voordat het te laat was. Een paar uur daarna stond de taxi klaar op het adres wat ik opgegeven had. Het was een super vriendelijke man en hij vertelde mij dat als ik op klik hier druk op de site je dan meerdere ritten kunt inplannen. Na dit te weten heb ik dit gelijk gedaan voor de hele week.