Ga naar de website voor meer informatie

NonPaintPro

Een aantal dagen geleden kwam ik een post tegen op Facebook over een bedrijf die spuitbussen verkoopt tegen een scherpe prijs. Onder de post stond ga naar website voor meer informatie. Toen ik naar de link ging die onder de ga naar de website informatie stond werd ik doorverwezen naar de website van Nonpaintpro.

ga naar website

Webshop

Op de website staat erg veel informatie over wat het bedrijf de klanten aan te bieden heeft. Ze beschikken over een erg ruim assortiment dus je hebt als klant erg veel keuze tussen erg veel verschillende producten. Ook bieden ze de klanten gratis verzending aan als je een aankoopt bevestigd van een bedrag hoger dan 150 euro. De producten die ze aanbieden zijn kwalitatief erg goed en ze hanteren lage prijzen. Dit sprak mij allemaal super erg aan want ik vind het altijd erg leuk om bezig te zijn met opknap projecten. Nadat ik verder een kijkje had genomen in het assortiment dat zij aanbieden in de webshop ben ik overgegaan tot een aankoop van een aantal spuitbussen. Ik had mijn producten voor 17.00 uur besteld. Mijn producten waren binnen 2 werkdagen bezorgd. Ik ben super tevreden over het bedrijf en raad het daarom ook absoluut aan.